CV

education-153726_640

 

 

 

Curriculum Vitae                                                  

Navn: Hans Christian Ilskov Erbs (i daglig tale H.C.
Født: 19. Maj 1977 i Vejle
Bopæl: Viby J, Århus
Hovedfag: Trompet
Andet: Musikteori, arrangement og sang

 Uddannelse:
2012-2015: Music Management ved Det Jyske Musikkonservatium i Århus
2000-2006: Det Jyske Musikkonservatorium i Århus
1999-2000: Vestjysk Musikkonservatorium i Esbjerg
1997-1999: Musikalsk grundkursus i Kolding, MGK
1994-1997: Rosborg amtsgymnasium ved Vejle, matematisk linje
1983-1994: Folkeskole til og med 10.klasse på Vinding Skole ved Vejle

Undervisningserfaring:
2014: Ansat som MGK-lærer på Odense MGK
2013: Ansat som Hovedfagspraktikvejleder ved det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus
2011: Ansat som MGK-lærer på Ålborg MGK
2010: Fastansat ved Horsens Musikskole.
2010: Ansat ved Århus og Randers MGK, som trompetlærer.
2009: Ansat ved Randers MGK, som trompetlærer.
2009: Ansat ved Rosenholm tamburkorps, som trompetlærer.
2009: Et halvt års vikariat ved Horsens musikskole, som trompet- og teorilærer.
2008: Et års vikariat ved Århus musikskole, som trompetlærer.
2007: Ansat ved FOA (”Det benhårde kursus”), som underviser i musikteori.
2007: Ansat i Favrskov Musikskole, som trompet- og sammenspilslærer.
2007: Ansat som trompetlærer på MGK Århus.
2003: Ansat i Ebeltoft musikskole og Ebeltoft garden, som trompet- og sammenspilslærer.
2002: Et års vikariat for i Hadsten musikskole. Trompetelever og Big band.
1997: Et halvt års vikariat for Uffe Riis i Vejle musikskole. Trompetelever.

Andet:
2012: Trompetcensor ved Det Jyske Musikkonservatorium
2008: Censor ved MGK afgangsprøve – Århus MGK
2007: Censor ved MGK optagelsesprøve – Århus MGK
2004: Musiker og tour manager på tøjmærket ”Vero Moda”´s reklame tour i Nordeuropa.
1986: Starter i Vejle garden og får min musikalske opdragelse i Vejle musikskole

Igangværende ansættelser (musikpædagogisk):
Teorilærer på “Det Benhårde Musikkursus”
Trompetlærer på Horsens Musikskole
Trompetlærer på Syddjurs Musikskole
Trompetlærer på Middelfart Musikskole

Discografi:
2015: Clemes – “Klemmedrengen” (Warner Music)
2014: Mike Andersen – “Home”
2014: Blood Sweat Drum+bass – “In the spirit of…”
2012: DJ Static – “Rolig under press”
2012: Tiptoe big Band – “BigStep” (CD & Vinyl)
2012: Blood Sweat Drum+Bass – “On the road to Damaskus”
2011: Tiptoe Big Band – “Galadriel & When Angels Call” (DVD)
2010: HC – “Don’t wear it out”
2010: Blood sweat drum´n´bass big band – “Asi Nisi Masa” (Calibrated)
2010: Mani Spinx – “Cry Candy Cry” (Warner music)
2009: Peter Belli – “Rejsende i Rock´n´roll” (Transistor Music)
2008: Anja Fønss – “Wait a minute” (Gateway)
2008: Mani Spinx – “Black Mamba” (Warner music)
2008: Blood sweat drum´n´bass big band – “Live sessions with Jørgen Munkeby ” (Cope Records)
2007: Popfilter (Gateway)
2007: Rio Grande (Marco sound)
2007: Utah – “Strength in Numbers” (Playground Music Denmark)
2007: Joane Reinholdt – “Confessions” (Gateway)
2006: Mads Langer – ”Attention Please” (Copenhagen Records)
2006: Blood sweat drum´n´bass big band – “Live sessions with Arve Henriksen” + “vokalised” (Cope Records)
2004: Nephew – ”USADSB” (Copenhagen Records)
2004: Blood sweat drum´n´bass big band – “Blood, sweat, drum´n´bass” (Olufsen Records)
2003: Swing Slingers – ”Straight up” (HepTown Records)
2001: Randers Big Band – “Baby it´s cold outside” (Cope Records)
Count down big band – ”suite for friends”

Referenceliste:

Big bands:
Aarhus Jazz Orchestra
Tip Toe Big Band
Klüvers big band
Nordkraft Big Band
Blood sweat drum´n´bass big band
Randers big band
Count down big band
Brem big band
Very big band
VMK´s big band
Vejle Amt´s ungdoms big band

Rock/pop:
Nephew
Mani Spinx
Tiger Tunes
Brimstone butterfly
Christina Holgersen
The Artems
Helge Engelbrecht og Neighbours
Fenders 

Teater:
2012: Fredericia Teater – ”Alladdin the Musical”
2009-2013: Vejle Musical Teater (2009-2013)

Blues:
Shaky Ground
Mike Anderson Band
Jazz Nord Ensemble
Jelly Roll Jazzmen
Fine young traditionals
Six city stompers
Swing slingers
Aarhus Composer ensemble
Absolute trio
Funky4
Funky Feet
Århus blues band
The Blues Express

Kopi:
The Hitmen
Superband
Soulmates
Solid Allstars
Allstars
Shaky Ground
Festmaskinen
Le Freak
Pop Fiction
Party patrol
The local blues brothers

Solister:
John Paul Young
Rasmus Seebach
Ida Corr
Kuku Agami
Martin Brygman
Signe Svendsen
Søs Fenger
Mek Pek
Peter Belli
Seth walker
Henning Stærk
Peter Belli
Esther Brohus
Michelle Birkballe
Anders Blichfeldt
Eivør
Palle Mikkelborg
Davis Liebmann
Sinne Eeg
Birthe Kjær
Gitte Hænning
Allan Mortensen
Dario Campetto
Nelly Eddison
Jesper Lundgaard
Harald Haugaard
Steffen Brandt
Veronica Mortensen
Dena Derose
Palle Mikkelborg
Jørgen Munkeby
Arve Henriksen
Lars Jansson
Butch Lazy
Bobo Moreno
Mark Linn
Marie Carmen Koppel
James Sampson
Jette Torp
Lloyd Jones
Finn Nørbygaard
Frederik Lundin/Trinelise Væring

Lærere gennem tiden:

Trompet:
Jesper Riis
Lars Vissing
Jacob Buchanan
Henrik Hou
Kurt Holm
Kristian Stenstrup
Byron Stripling
Bobby Shew
Lew Solof

Dirigenter:
Butch Lazy
Bill Dobbins
Michael Abene
Dennis Mackrel
Jens Kr. ”Chappe” Jensen
Ole Koch Sørensen
Rasmus Hansen
Peter Brem
Kurt Holm
Lars Møller
Jesper Riis
Torben Sminge
Nikolaj Bøgelund
Jan Sørensen